Jordan River

JR Recruitment recruteaza si aduce in Romania forta de munca din Asia, in conformitate cu legislatia muncii in cele mai variate profesii, precum:

Constructii

Domeniul constructiilor este, cu siguranta, unul dintre cele mai dezvoltate din Romania, insa chiar si asa este dificil sa se gaseasca muncitori experimentati, care sa se dedice activitatii lor.

Experti IT

Responsabili, dedicati si ingeniosi, asiaticii reprezinta resursa umana valoroasa care va completa afacerea ta. Cu experienta in tara de origine si pregatire la cele mai inalte standarde, personalul asiatic si strain va face cu adevarat diferenta in sectorul IT din Romania.

Mecanici auto

Recrutam personal asiatic pentru service-uri auto, de exemplu:

 • Vopsitori
 • Tinichigii
 • Mecanici auto
 • Electricieni auto

Fermieri

Cea mai mare parte din economia Asiei se bazeaza pe agricultura, ceea ce este caracteristic pentru tarile în curs de dezvoltare. Romania este o tara care nu isi atinge potentialul cu privire la productia agricola, in ciuda faptului ca dispune de suprafete vaste de terenuri arabile.

Bucatari

Alege sa angajezi bucatari din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru restaurante, cofetarii sau firme de catering. Bucataria asiatica este cunoscuta in toata lumea, iar romanii sunt mari gurmanzi, pe cand multe dintre restaurante se confrunta cu o criza a locurilor de munca.

Menajere

In Asia turismul se dezvolta simtitor, motiv pentru care oamenii de aici sunt foarte bine pregatiti, fiind seriosi si pregatiti sa munceasca in conditii mai bune pe care le au la dispozitie in Romania. Alege sa angajezi personal din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru hoteluri si alte firme din domeniul turistic.

Angajati casino

Fie ca sunteti in cautare de profesionisti cu experienta in industria de jocuri, fie ca doriti sa va completati personalul cu amatori aspiranti si dispusi sa castige experienta, compania noastra de recrutare muncitori Asia ofera pachete complete de servicii calitative si ofera suport si consultanta angajatorilor si candidatilor pe tot parcursul recrutarii.

Specialisti in logistica

Domeniul logisticii este unul dintre cele mai dezvoltate domenii atata pe plan intern, cat si pe plan international. Fiind intr-o permanenta dezvoltare, companiile specializate in logisitica au nevoie de angajati permanenti, detasati, inalti calificati sau sezonieri: manipulator marfa, motostivuitorist, lucrator depozit si operator marfa.

Fabrici

Asiaticii sunt persoanele potrivite pentru job-urile din fabrici. Harnici, dispusi sa se ocupe de sarcini repetitive si responsabili cu lucrul incredintat, de unde rezulta ca personalul asiatic si strain este ideal pentru activitatile care apatin acestui domeniu.

Industria hoteliera

In Asia turismul se dezvolta simtitor, motiv pentru care oamenii de aici sunt foarte bine pregatiti, fiind seriosi si pregatiti sa munceasca in conditii mai bune pe care le au la dispozitie in Romania. Alege sa angajezi personal din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru hoteluri si alte firme din domeniul turistic.

Asistenta

Pentru ca persoanele cu probleme de sanatate au nevoie de o atentie speciala, ne asiguram intotdeauna ca selectam cei mai buni candidati. Asiaticele sunt atente, loiale si responsabile, ceea ce le recomanda pentru acest domeniu.
servicii legi

SC Jordan River Recruitment SRL

Legile statului roman

Serviciile prestate de catre SC Jordan River Recruitment SRL sunt in conformitate cu legile statului roman referitoare la dreptul de munca al cetatenilor straini pe teritoriul Romaniei.

Afla mai multe despre domeniile de recrutare forta de munca asiatica!

Servicii

Jordan River Recruitment

Consiliere

JR Recruitment​ ofera suport angajatorilor, pe toata durata contractului, in relatia cu noii angajati pentru buna desfasurare a activitatii.

Recrutare personal Asia

Venim in sprijinul clientului preluand activitatea de recrutare si selectie de personal folosind metodele proprii, baza de date si networking-ul nostru.

Imigrare

JR Recruitment​ ofera cetatenilor straini solutii pentru obtinerea documentelor necesare in vederea sederii legale, dar si obtinerea autorizatiilor de munca.

Testul de integritate

Daca esti sceptic cu privire la viitorii angajati, avem solutia perfecta pentru tine: Testul de INTEGRITATE – testul inovator legat de integritatea candidatilor.

Servicii

Contact rapid
close slider

  Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

  Open chat
  Buna,

  Cu ce te putem ajuta?
  Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!