Recrutare personal asiatic
in hoteluri

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic in hoteluri, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forta de munca asiatica

Recrutare-personal-asiatic-in-Hoteluri

Muncitorii asiatici reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul HOTELIER, de exemplu. Astfel sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

Potrivit celor mai recente statistici, rata cifrei de afaceri din industria hoteliera este de 2 pana la de 3 ori mai mare decat a tuturor celorlalte industrii. In ciuda acestui aspect, anagajații din sectorul hotelier isi parasesc locul de munca din mai multe motive, dar principala cauza este calitatea inferioara a sistemului de selectie.

In esenta, procesul de angajare trebuie sa se asigure ca fiecare candidat se incadreaza perfect in cultura companiei si ca i se potrivesc profesiile specifice domeniului hotelier. Pentru a face fata acestor provocari-cheie ale recrutarii in industria hoteliera, ne axam pe recrutare personal Asia si incercam sa aplicam cele mai moderne metode de recrutare si plasare forta de munca din ASIA. Utilizam tactici de marketing pentru recrutare, imbunatăatm modalitatile de evaluare a candidatilor din tarile non-europene si suntem alaturi de angajatori si candidati pana la finalizarea tuturor formalitatilor.

Camerista din Asia cu experienta

In Asia turismul se dezvolta simtitor, motiv pentru care oamenii de aici sunt foarte bine pregatiti, fiind seriosi si pregatiti sa munceasca in conditii mai bune pe care le au la dispozitie in Romania. Salariile sunt mai mari, iar cu veniturile obtinute aici pot asigura un trai mai bun pentru familiile lor.

Recruteaza menajere cu experienta din Vietnam

Angajeaza menajere asiatice pentru firmele de curatenie, care isi desfasoara activitatea cu simt de raspundere. Pentru ca in Asia domeniul hotelier este atat de bine dezvoltat si oamenii au o bogata experienta in acest sens, iar acestia sunt dispusi sa lucreze in Romania.

Te ajutam cu tot ce tine de recrutare personal din Asia  si pe aceasta cale vom ajuta la dezvoltarea domeniului turistic in Romania, care are foarte mult potential, insa care nu este deloc atins din mai multe motive, printre care si din lipsa de experienta sau de dedicare a muncitorilor romani.

Daca doresti sa recrutezi personal asiatic in hoteluri, te rugam sa NE CONTACTEZI

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!