Recrutare personal asiatic
restaurante

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic in restaurante, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forta de munca asiatica

Recrutare-personal-asiatic-in-Restaurante

Muncitorii asiatici reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul restaurantelor, de exemplu. JR Recruitment este o agentie de recrutare a fortei de munca si deserveste angajatorii din Romania cu servicii de recrutare a bucatarilor asiatici si personalului auxiliar din restaurante. Pentru mai multe informatii legate de recrutarea bucatarilor si a personalului auxiliar, contactati-ne!

Pe langa aceastea, personalul asiatic va da o nota exotica locatiei, imbunatatind imaginea companiei si atragand mai multi clienti.

Am colaborat cu partenerii nostri din domeniul HORECA  si impreuna am format echipe de bucatari, ajutori bucatar si spalatori vase. Echipele pot fi mixte, respectiv formate din cetateni NON UE si cetateni romani, precum si, dupa o perioada de pregatire si adaptare la standardele autohtone, exclusiv formate din cetateni asiatici.

In cadrul restaurantelor cu specific romanesc, va recomandam personal cu experienta in bucatarie internationala care ulterior trebuie sa beneficieze de o perioada de training in care se vor familiariza cu specificul bucatariei romanesti. Solicitarile clientilor nostri sunt in special pentru categoria de ajutor de bucatar pe care ii intalnim deseori in cadrul fast food-urilor si pregatesc burgeri, pizza, shaorma sau salate.

Personal din Asia pentru restaurante

Bucataria asiatica este cunoscuta in toata lumea, iar romanii sunt mari gurmanzi, pe cand multe dintre restaurante se confrunta cu o criza a locurilor de munca.

Este dificil sa se gaseasca oameni priceputi care sa lucreze la bucatarie si care sa se dedice activitatii, iar principala problema este alcatuirea unei echipe stabile, care sa nu se destrame dupa numai cateva saptamani sau luni.

In schimb, aici vei gasi solutia asa ca alege sa angajezi bucatari din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru restaurante, cofetarii sau firme de catering.

Daca doresti sa recrutezi personal asiatic pentru restaurantul tau, te rugam sa NE CONTACTEZI

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!