Recrutare personal asiatic
cafenele/ baruri

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic in cafenele/ baruri, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forta de munca asiatica

Muncitorii asiatici reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul HORECA.

Cu cat petreceți mai mult timp cu recrutarea candidatilor pentru un post, cu atat mai mult va suferi compania voastra. Fiecare post care ramane neocupat inseamna si pierderi financiare.

Pricepere, seriozitate si profesionalism. Acestea sunt cele mai importante calitati de care dau dovada muncitorii din Asia pentru cafenele sau baruri, pe tot parcursul contractelor lor cu angajatorii romani.

Recrutare-personal-asiatic-in-Cafenele

Asiguram asistenta si suport pe intreaga perioada de desfasurare a procesului de recrutare si plasare.

Daca sunteti in cautare de barmaniospatariajutor de ospatar, noi va recomandam sa luati in serios varianta de a ii aduce din Asia. Sunt seriosi, eficienti, meticulosi si, cel mai important, apreciaza si respecta locul de munca oferit.

In domeniul HoReCa, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea asiaticilor care lucreaza deja in Romania au dovedit ca sunt foarte seriosi si respectuosi. Acestia au deja o comunitate puternica in tara noastra si sunt apreciati pentru modul deosebit in care interactioneaza cu oamenii.

JR Recruitment intermediaza gasirea de personal calificat din Vietnam sau din alte tari asiaticeSri LankaIndonezia pentru restaurante, cofetarii, cafenele, baruri, unde nevoia de personal este accentuata.

De ce sa alegeti agentia noastra?

– garantam inlocuirea gratuita a resursei umane in cazul in care aceasta nu se potriveste mediului de lucru
– punem la dispozitie un consultant dedicat
– alegem cei mai buni candidati fiindca
– mergem personal in Asia
– rezolvam rapid toate formalitatile

Daca doresti sa recrutezi personal asiatic in cafenele/ baruri, te rugam sa NE CONTACTEZI

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!