Recrutare personal asiatic curatenie/ menaj

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic in curatenie/ menaj, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forta de munca asiatica

Recrutare-personal-asiatic-in-Curatenie
Zona personalului pentru curatenie si menaj, de fapt intreaga zona a muncitorilor necalificati, tinde sa devina o problema dificila pentru multe companii romanesti.
Muncitorii asiatici pentru curatenie reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul HORECA. Astfel, sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.
Atunci cand vine vorba de curatenie, fie in zone casnice, fie in cele industriale sau publice, muncitorii asiatici isi fac simtita prezenta.

Menajerele asiatice sunt muncitoare si devotate, iar modestia, empatia si grija pentru detalii sunt calitati care le recomanda pentru acest domeniu de activitate.

In cele din urma, misiunea companiei JR Recruitment este de a ajuta candidatii si companiile sa obtina succes prin ocuparea locurilor de munca intr-o varietate de sectoare de activitate.

Recruteaza menajere cu experienta din Asia

Si firmele de curatenie s-au inmultumit considerabil in ultimii ani, asa ca poti sa te orientezi catre un personal bine pregatit in acest sens. Recrutam personal asiatic CURATENIE / MENAJ pentru firmele de curateniecare isi desfasoara activitatea cu simt de raspundere.

Personal pentru curatenie in hoteluri

Personalul asiatic este potrivit pentru acest domeniu care implica multa rabdare, minutiozitate si disponibilitate pentru sarcini repetitive. De nivelul curateniei poate depinde, de foarte multe ori, succesul afacerilor din domeniul hotelier.

Cameriste din Asia cu experienta

In Asia turismul se dezvolta simtitor, motiv pentru care oamenii de aici sunt foarte bine pregatitifiind seriosi si pregatiti sa munceasca in conditii mai bune pe care le au la dispozitie in Romania.

Salariile sunt mai mari, iar cu veniturile obtinute aici pot asigura un trai mai bun pentru familiile lor. Asadarrecruteaza din Asia cameriste pentru industria hoteliera, iar acestea sunt foarte multumite de mediul de lucru de la noi din tara.

Personal pentru curatenie in spatii comerciale

Curatenia din spatiile comerciale este deosebit de importanta intrucat reprezinta cartea de vizita a acestora. Lipsa ei poate atrage dupa sine pierderea clientilor si, implicit, falimentul.

Daca doresti sa recrutezi personal asiatic in curatenie/ menaj, te rugam sa NE CONTACTEZI

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!