Recrutare personal asiatic
in agricultura

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic in agricultura, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forta de munca asiatica

JR Recruitment este o agentie specializata in recrutare personal asiatic in agricultura si nu numai. In ultimii ani, Romania  a inregistrat o pierdere in masa a doritorilor de a lucra in agricultura, motiv pentru care ne-am orientat spre recrutarea internationala.

Venim in ajutorul angajatorilor din Romania cu propuneri de personal asiatic in agricultura bazandu-ne pe pachetul complet de servicii pe care le oferim.

Recrutare-personal-asiatic-in-Agricultura

Ne axam pe recrutare personal asiatic in agricultura atat calificat, cat si necalificat, incat industria agricola ofera o gama variata de oportunitati de cariera. Agricultura cuprinde un sector vibrant de aprovizionare agroalimentara cu utilaje, produse pentru protectia culturilor, hrana pentru animale, ingrăasaminte si seminte. Un alt domeniu al agriculturii este cel care prelucreaza cerealele, laptele, carnea si legumele, acestea urmand sa fie vandute consumatorului final. Exista oportunitati si in lumea cercetarii si dezvoltarii agricole, de exemplu oameni de stiinta care lucreaza pentru a gasi solutii la provocarile pe care fermierii le intampina zilnic in ceea ce priveste gestionarea bolilor sau stimularea productiei.

Agricultura din Romania are nevoie de fermieri, producatori, distribuitori, cercetatori, comercianti, consilieri, tehnologi, tehnici si experti in logistica, iar Asiatica Recruiting sustine dezvoltarea agriculturii prin solutii eficiente de recrutare internationala.

Angajare personal din Asia pentru ferme si gradinarit

Recruteaza forta de munca asiatica pentru fabrici si alte firme din domeniul agriculturiisilviculturii si zootehniei chiar si full time. Pe aceasta cale se evita problemele aduse de muncitori mai putin experimentati care nu garanteaza niciodata ca a doua zi se prezinta la serviciu.

Recrutare ingrijitori animale din Asia

Ne ocupam de recrutari din mai multe tari, precum IndiaVietnam sau Sri Lanka, iar pentru ca muncitorii asiatici provin din medii in care un loc de munca bine platit reprezinta un adevarat privilegiu, acestia aleg sa lucreze in Romania unde au siguranta din toate punctele de vedere.

Angajeaza stivuitori sau tractoristi din tarile asiatice pentru prelucrarea terenurilor agricole in cadrul a tot felul de proiecte.

Punem la dispozitie si gradinari cu experienta care sa se poata implica atat in cadrul mediilor rezidentialecat si in centrele comerciale unde sa amenajeze frumos orice spatiu.

Daca doresti sa recrutezi personal asiatic in agricultura, te rugam sa NE CONTACTEZI

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!