Cine suntem

Jordan River Recruitment
- recrutare personal din Asia

JR Recruitment activeaza in domeniul selectarii si plasarii fortei de munca de la sfarsitul anilor ’90 in Germania, Olanda, Canada, Israel si bineinteles, Romania, unde este una dintre cele mai stabile companii din acest sector.

Am recrutat de-a lungul timpului personal asiatic pentru diversi clienti, in diverse domenii precum: constructii, IT, ingrijire persone, wellness – spa, industria auto, industria usoara, industria grea, fabrici, productie.

Principiile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt inovatia, rationalul si respectul pentru clienti, acestea motivandu-ne sa oferim servicii de incredere si de inalta calitate.

JR Recruitment are reprezentante in BucurestiBrasov si Iasi. La nivel international, partenerii JR Recruitment sunt in NepalIndiaSri LankaVietnamThailanda.

In portofoliul nostru se afla proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activeaza in industria hoteliera si a restaurantelor, in frumusete, agricultura, logistica, cazino-uri, ferme de animale si multe altele.

JR Recruitment ofera angajatorilor din diferite domenii de activitate servicii complete de recrutare si plasare de forta de munca straina. Venim in sprijinul clientului preluand activitatea de recrutare si selectie de personal folosind metodele proprii, baza de date si networking-ul nostru.

Comunicare

O buna comunicare reprezinta un plus in alegerea candidatului ideal, dar si in intelegerea necesitatilor companiei dvs.

Mediere

Va punem la dispozitie un consultant dedicat care va fi alaturi de Dumneavoastra pe tot parcursul procesului de recrutare.

Analiza

Analizam in totalitate nevoile companiei dumneavoastra, precum si cerintele in materie de recrutare.

Selectie

Selectam viitorii angajati impreuna cu dvs in baza CV-urilor si a interviulurilor prin intermediul internetului sau direct in tara de provenienta.

Compania dumneavoastra are nevoie de personal?

Cresteti productivitatea si posibilitatea de dezvoltare
a afacerii dumneavoastra

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca

Despre noi

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!