Recrutare personal asiatic
constructii

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic in constructii pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forta de munca asiatica

Cu o vasta experienta in alte tari, rezistenti, cu o anduranta fizica buna, responsabili cu sarcinile pe care le primesc, asiaticii reprezinta solutia pentru criza fortei de munca din domeniul constructiilor. Spiritul de echipa, anduranta si indemanarea reprezinta doar cateva dintre calitatile care ii recomanda pentru domeniul constructiilor.

Spiritul de echipa, rezistenta la stres si zgomot, indemanarea sunt cateva dintre calitatile care ii ajuta sa fie selectionati.

Avand o anduranta fizica buna, muncitorii asiatici si straini reprezinta solutia pentru rezolvarea crizei fortei de munca din domeniul constructiilor.

Desi sunt deosebit de apreciate diplomele, studiile si toate calificarile, persoanele necalificate nu trebuie date la o parte, intrucat ele sunt cele care pot contribui semnificativ la succesul multor companii din Romania.

Recrutare-personal-asiatic-in-constructii

Domeniul constructiilor este, cu siguranta, unul dintre cele mai dezvoltate din Romania, insa chiar si asa este dificil sa se gaseasca muncitori experimentati, care sa se dedice activitatii lor.

Neseriozitatea este una dintre problemele principale cu care se confrunta constructorii, dar noi iti oferim solutia asa ca alege sa angajezi personal din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru companiile de constructii a imobilelor.

Conditiile de lucru sunt foarte bune in Romania, cererea fiind mare, iar fata de salariile din Asia, cele de la noi sunt mult mai mari si mai atragatoare, astfel ca tara noastra reprezinta o destinatie foarte populara pentru multi din aceasta parte a lumii.

Recruteaza din Sri Lanka lucratori pe beton si sudori in industria de constructii intrucat cu ajutorul acestora prind viata tot mai multe proiecte in Romania, indiferent ca vorbim de cele rezidentiale, de centre comerciale sau de cladiri de birouri.

Daca doresti sa recrutezi personal asiatic in constructii, te rugam sa NE CONTACTEZI

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!