Recrutare personal asiatic
logistica

JR Recruitment va ofera servicii recrutare personal asiatic in logistica, pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forta de munca asiatica

Recrutare-personal-asiatic-in-Logistica

Muncitorii asiatici reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul logisticii. Astfel sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

JR Recruitment este solutia cea mai buna pentru recrutarea si plasarea de forta de munca asiatica in acele sectoare de activitate care sufera. Personalul recrutat de companie este calificat, corespunde in buna masura cerintelor posturilor, este competent si angajat in conformitate cu toate procedurile nationale si internationale din domeniu.

Cea mai clara dovada a aprecierii de care se bucura recrutarea de personal asiatic oferita de Jordan River sunt recomandarile venite din partea clientilor multumiti. Astfel in portofoliul firmei se afla numeroase proiecte de recrutare pentru firme ce activeaza in industria hoteliera, a restaurantelor, frumusete, agriculturalogistica, cazino-uri, ferme de animale si depozite logistice.

Venim in ajutorul angajatorilor din Romania cu propuneri de personal asiatic in logistica cum ar fi manipulator marfa, motostivuitorist, lucrator depozit si operator marfa. Bazandu-ne pe pachetul complet de servicii pe care le oferim. Selectam si intervievam candidatii, oferim consultanta si suport pe toata durata recrutarii si sprijinim candidatii selectati pentru angajare sa obtina toate documentele necesare pentru a lucra in Romania.

La randul lor, companiile angajatoare au ocazia de a-si completa echipele de muncitori cu personal calificat si necalificat in cel mai scurt timp si la costuri reduse de recrutare.

JR Recruitment este solutia cea mai buna pentru recrutarea si plasarea de forta de munca in acele sectoare de activitate care sufera.

Personalul recrutat de companie este calificat, corespunde in buna masura cerintelor posturilor, este competent si angajat in conformitate cu toate procedurile nationale si internationale din domeniu.

Daca doresti sa recrutezi personal asiatic in logistica, te rugam sa NE CONTACTEZI

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!