Venim in sprijinul clientului preluand activitatea de recrutare a personalului asiatic si selectie de personal folosind metodele proprii, baza de date si networking-ul nostru

Lucrand in stransa colaborare cu clientii nostri, detinem o intelegere mai aprofundata a provocarilor si obiectivelor lor specifice de recrutare pentru a oferi cele mai bune solutii clientilor nostri si a ne asigura ca gasim cei mai potriviti candidati.

Ne adresam companiilor care cauta muncitori calificati si necalificati din Asia si din strainatate. Toate procesele de recrutare personal asiatic si strain se vor derula conform unor proceduri stabilite impreuna cu angajatorii, astfel incat acestia vor fi mereu la curent cu toate activitatile care se desfasoara.

Asiguram calitatea si potrivirea candidatilor, cu standarde si profesionalism consecvent, in functie de abilitatile necesare.

Daca vrei sa te ajutam sa recrutezi muncitori din India, Sri Lanka, Vietnam, te rugam sa  NE CONTACTEZI

Principiile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt inovatia, rationalul si respectul pentru clienti, acestea motivandu-ne sa  oferim servicii de incredere si de inalta calitate.

Suntem prezenti pe piata Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere in alegerea celor mai eficiente solutii, dar si pentru a le oferi candidatilor o asistenta necesara in obtinerea unui loc de munca sigur si, bineinteles, in construirea si dezvoltarea unei cariere de succes.

Standardele noastre ridicate promoveaza o lista de aplicatii bazate pe o reputatie consolidata si pe calitate.  Echipa noastra depune toate eforturile de a lucra intr-un mod onest, eficient si de a pastra cea mai buna conexiune intre angajat si angajator.

Serviciile oferite de compania noastra sunt in conformitate cu legile statului roman privind dreptul de munca al cetatenilor straini pe teritoriul Romaniei.

JR Recruitment vine in sprijinul dvs. cu servicii complete in domeniul recrutarii si furnizarii de forta de munca din strainatate, oferindu-va totodata consultanta necesara efectuarii in conditii de deplina legalitate a unor astfel de demersuri.

Contact rapid
close slider

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.

    Open chat
    Buna,

    Cu ce te putem ajuta?
    Echipa Jordan River Recruitment face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!